Camping in de buurt van Saint-Jean-de-Monts

Zin om te ontsnappen: ga naar Saint-Jean-de-Monts in de Vendée

Alle plezier voor ons!
Een verblijf in Saint Jean de Monts, dat is de garantie op een rustperiode, terug naar de basis waarbij u alles anders even kunt vergeten...
Maar het is natuurlijk ook kiezen voor een panoramisch pareltje met alle sfeer van de kust. Saint Jean de Monts is de bestemming die het beste van het strand (brede, langzaam aflopende zandstranden zonder stroming!) combineert met eindeloze activiteiten en recreatie, bekend of onverwacht.

Saint Jean de Monts: een uitzonderlijke plek!
Het is waar dat dit kuststadje met 8500 inwoners per jaar ligt tussen de eilanden van Noirmoutier en het eiland Yeu, de corniche vendéenne, de moerassen van de Vendée, de Puy du Fou...
Waar bent u naar op zoek? Saint Jean de Monts zal u niet teleurstellen! Tochten te voet, met de fiets of te paard in de schaduw van de pijnbomen, tocht door het moeras of langs de kust, ontdekking van prachtige uitzichten, hoog in het bos, hier draait alles om verwondering en ontspanning! En wandel op de 400 m lange pier die zich met open armen in de oceaan stort en een adembenemend uitzicht biedt!

In Saint Jean de Monts zult u versteld staan!
Vertrek op ontdekking van de immense natuurgebieden en beleef plezier met uw familie: 8 km zandstrand, 4000 hectare moerassen, 765 ha bos.
Het strand verandert elke dag voor uw ogen: u ziet er een dagelijkse parade van zeilwagens, de acrobatische kunsten van kite-surfers of honderden paarden tijdens de Caval'Océane...
Volg het verhaal van een badplaats met een grafische architectuur: de rondingen van de villa's uit 1950, de bogen en piramidale vormen van de appartementen uit de jaren 1970, de stenen gevels van de eerste vakantiehuizen.

Gastronomische ontdekkingen
Dagelijks van april tot september, laat de markthal in het hart van de stad u kennismaken met de verse lokale producten in duizend zomerkleuren.
U wilt lokaal? Zeer goed! Geniet van onze "huisgemaakte" specialiteiten : fionaïe, paling, kwark, de rata de margatte...
Dagelijkse eenvoud en genot, dat is ook genieten van een picknick met familie of vrienden op een van de stranden of in de schaduw van de pijnbomen.

Een echte vakantie!
Welzijn en ontspanning zijn uw kernwoorden op vakantie? Kom dan naar de Thalasso spa van Saint Jean de Monts.
Zin om een luchtje te scheppen en van een spectaculair uitzicht te genieten? Dan moet u naar de golfbaan met 18 holes!

Wat sport? Zet koers naar Explora Parc om samen het boomklimparcours uit te proberen, of naar het watersportcentrum om de catamaran, zeilwagen en tal van andere wateractiviteiten te testen, en vergeet niet de zestig professionnals die u zullen helpen om onvergetelijke avonturen te bleven.
De avond steekt zijn neus op... wat gaan we doen? Samen plezier bleven natuurlijk! Spellen en gastronomie in de Avenue de la Mer, casino, straatspektakel, feest- en ontmoetingsplaats.