Welkom op het Domaine des Salins!

De 4-sterren camping van Saint Jean Hilaire de Riez in de buurt van Saint Jean de Monts.

Ontdek een vreugdevolle wereld waar de zon de harten verwarmt en de lichamen kleurt. Uw volgende vakantiebestemming wordt ongetwijfeld de Vendée ! Laten we wat dichterbij komen, we bevinden ons hier in Saint Hilaire de Riez, een aangename badplaats met 14 km kustlijn die zijn ware aard heeft weten te behouden: eindeloze dennenbossen, fijne zandstranden die zover reiken als het oog kan zien en de oceaan… die in de verf wordt gezet door de prachtige zonsondergangen…

Als dit landschap u weet te verleiden, kom ons dan vergezellen op onze gezellige familiecamping!

Camping Domaine des Salins in de buurt van het strand.
Het Domaine des Salins is een 4-sterren camping op menselijke schaal met 148 standplaatsen. Het ligt in Saint Jean de Monts, op 800 m van het strand en op 400 m van de lokale winkels. Het is gelegen in de buurt van het bos, weg van de hoofdweg. Ontdek de vele bezienswaardigheden en laat u meevoeren door de gezellige en ontspannende sfeer.

De verwarmde en binnen- en buitenzwembaden.

Op het Domaine des Salins, zwemmen we, plonsen we, lachen we en worden we het niet moe!
Geniet van de twee zwembaden: het verwarmd buitenzwembad, het echte « paradepaartje » van de camping, met zijn majestueuze dennenboom die zorgt voor schaduw en die u zich nog lang zult herinneren! Het bestaat uit een bad met een ongewone vorm, een dubbele glijbaan, een openluchtjacuzzi en een peuterbad met een kleine glijbaan. Neem de tijd om te zonnen en kijk hoe uw kinderen plezier beleven vanuit het comfort van een van de vele ligstoelen bij het verwarmde buitenzwembad.

Het tweede zwembad ziet het daglicht, speciaal voor u. Dit is het verwarmde binnenzwembad, een waar genot, zowel door zijn elegantie, zijn moderne architectonische en praktische stijl, als door de verschillende diensten die speciaal ontworpen zijn om uw leven aangenamer te maken.
Het is verdeeld over een zwembad, een spa gewijd aan plezier, een peuterbad met de favoriete spelletjes van uw kinderen en een buitenterras gericht naar het zuiden.