Activiteiten in Vendee

Leuke camping met speeltuin, jeu de boule en fitness!

In juli en augustus worden diverse activiteiten georganiseerd op camping Domaine-des-Salins in Saint Hilaire de Riez. Het avondprogramma vinden plaats in de snack-bar om rust en stilte te garanderen in uw stacaravan of op uw staanplaats. Ons doel is om u overdag en ‘s avonds activiteiten van goede kwaliteit te bieden.

Ons animatieteam zorgt ervoor dat u met een gerust hart deel kunt nemen aan de activiteiten: zo nodig minder deelnemers, bij voorkeur activiteiten in de buitenlucht, handgel vóór elke activiteit etc.

Uw kinderen vermaken zich op de kinderclub, met leuke, creatieve, sportieve en muzikale uitdagingen voor iedereen.

Ons springkussen en onze speeltuin zijn altijd een groot succes en bieden urenlang plezier!

Tieners kunnen de strijd met elkaar aangaan in een wedstrijdje op het sportveld/ multisportterrein of op de wekelijkse tieneravond die in juli en augustus georganiseerd wordt. Maar er zijn ook andere leuke activiteiten als Lasertag en nog veel meer nieuws in 2022.

Blijf in vorm tijdens de vakantie en test onze fitnessapparaten in de buitenlucht, doe mee met fitness of aquafitness.

Voor gezinnen of een vriendengroep zijn ‘Koh Lanta’ en ‘Fort Boyard’ leuke acitviteiten. Bij het eerste ‘grote’ spel gaat een team uitdagende avonturen aan, naar het voorbeeld van het sinds 2001 uitgezonden zeer populaire Franse tv-programma, het tweede spel (en gelijknamige tv-programma) bestaat sinds 1990 en hierbij gaat het team op zoek naar een schat. Om die te bereiken moeten eerst allerlei spannende opdrachten uitgevoerd worden.

Wekelijks wordt er ook een jeu-de-boule-toernooi georganiseerd op kwalitatief goede ‘pétanque’-banen.

Avondprogramma: lotto-bingo-avond, concert, soirée dansante, karaoke, themamaaltijden (mosselen met friet (wekelijks), heerlijk Antilliaans kipgerecht, burgers, burger van St-Jean-de-Monts, paëlla etc), just dance, alles in een gezellige, feestelijke sfeer.

Op camping Domaine des Salins is van alles te beleven voor een 100 % geslaagde vakantie!