Gezinsanimaties

Animaties voor jong en oud, elke dag en voor elk wat wils!

Een compleet en nieuw animatieprogramma om uitzonderlijke momenten te delen en te lachen met het hele gezin, waar u ook andere vakantiegangers zult ontmoeten die net zo ontspannen en gelukkig zijn als u.

Wees gerust, we denken ook aan jullie, de ouders, met onder andere waterfitness, zumba, petanquetoernooien, uitstappen op zee...

Omdat wij zelf ook ouders zijn, weten we dat de vakantie in de eerste plaats een kans is om tijd door te brengen met de familie en nieuwe herinneringen te creëren, hebben we een avondvullend programma bedacht op maat van ieders behoeften, een combinatie van dans, spellen en gevarieerde maaltijden, en dit alles in een feestelijke en gezellige sfeer! Eenmaal terug thuis zult u nog steeds dansen op het ritme van de dans van de camping! Het is tijd om uw nieuwe thuis te ontdekken.

Daganimaties, in juli en augustus op Camping Domaine des Salins **** : Petanquetoernooien, waterfitness, tochten met gids in huifkar (elke dinsdag), specifieke activiteiten: klimwand, Mega Booster elastiek, mechanische rodeo.

Voor de jongeren :tekenwedstrijd, kindernamiddag met snack, specifieke activiteiten: klimwand, luchtkasteel, kinderclub, houten speeltuigen.

Avondanimatie, elke week in juli en augustus, op Camping Domaine des Salins **** Dansavonden, karaoke, concert, spektakel, themadiners (mosselen met frieten), bingo, pannenkoekenparty, avondzwemmen.