Diensten +

Outdoor fitness

Gun uzelf 30 minuten sport per dag op een van onze 5 outdoor fitnessapparaten.

De outdoor fitnessapparaten zijn bestemd voor de liefhebbers die als doel hebben hun spieren te ontspannen, en zullen hun heel wat energie geven om een goedgevulde vakantiedag in te zetten!

De kinderen beleven plezier in de speeltuin, u hebt net uw boek uit, wacht niet en neem wat tijd voor uzelf, alleen voor u, voordat u naar het zwembad gaat.

Wifi: overal op de camping toegang tot wifi

1u: € 1
1 dag: € 2
1 week: € 10
2 weken: € 17
3 weken: € 23

Wasserij:

U kunt gebruik make van een wasplaats met wasmachines (€ 4,50 per munt), droogmachines € 4,50 per munt) en een strijkplank.
Gratis! U kunt een strijkijzer lenen op aanvraag.
Gratis! U kunt ook een stofzuiger lenen.

Fietsverhuur:

U kunt bij ons fietsen huren aan de volgende tarieven: € 6 voor een halve dag, € 9 voor een dag en € 36 voor een week.

Barbecue :

Gratis! U kunt collectieve barbecuepunten vinden op verschillende plaatsen van de camping, u hoeft alleen uw houtskool en vlees te brengen...

Verhuur van lakens:

Wij bieden lakens aan tijdens uw verblijf. Tarieven: € 10 per paar / verblijf.

Babykit:

We verhuren ook verschillende uitrustingen voor uw baby: € 20 per week of alleen een kinderbed aan € 15 per week en een kinderstoel aan € 10 per week.

Ticketverkoop:

Aan het onthaal van de camping kunt u profiteren van voordelige tarieven voor de Puy du Fou, de planète sauvage, of een overtocht naar het eiland Yeu.

Toegankelijkheid voor mensen met een beperking:

Om een eenvoudige en kwalitatieve toegang voor iedereen te garanderen, is de camping uitgerust met een sanitaire ruimte voor personen met een beperking. Deze bestaat uit een douche ingericht met een stoel, een verhoogd toilet en een wastafel. Alles komt overeen met de strenge normen die vandaag gelden.