Welkom op het Domaine des Salins!

De 4-sterren camping van Saint Jean Hilaire de Riez in de buurt van Saint Jean de Monts.

Ontdek een vreugdevolle wereld waar de zon de harten verwarmt en de lichamen kleurt. Uw volgende vakantiebestemming wordt ongetwijfeld de Vendée ! Laten we wat dichterbij komen, we bevinden ons hier in Saint Hilaire de Riez, een aangename badplaats met 14 km kustlijn die zijn ware aard heeft weten te behouden: eindeloze dennenbossen, fijne zandstranden die zover reiken als het oog kan zien en de oceaan… die in de verf wordt gezet door de prachtige zonsondergangen…

Als dit landschap u weet te verleiden, kom ons dan vergezellen op onze gezellige familiecamping!

Camping Domaine des Salins in de buurt van het strand.
Het Domaine des Salins is een 4-sterren camping op menselijke schaal met 148 standplaatsen. Het ligt in Saint Jean de Monts, op 800 m van het strand en op 400 m van de lokale winkels. Het is gelegen in de buurt van het bos, weg van de hoofdweg. Ontdek de vele bezienswaardigheden en laat u meevoeren door de gezellige en ontspannende sfeer.

De verwarmde en binnen- en buitenzwembaden.

Op het Domaine des Salins, zwemmen we, plonsen we, lachen we en worden we het niet moe!
Geniet van de twee zwembaden: het verwarmd buitenzwembad, het echte « paradepaartje » van de camping, met zijn majestueuze dennenboom die zorgt voor schaduw en die u zich nog lang zult herinneren! Het bestaat uit een bad met een ongewone vorm, een dubbele glijbaan, een openluchtjacuzzi en een peuterbad met een kleine glijbaan. Neem de tijd om te zonnen en kijk hoe uw kinderen plezier beleven vanuit het comfort van een van de vele ligstoelen bij het verwarmde buitenzwembad.

Het tweede zwembad ziet het daglicht, speciaal voor u. Dit is het verwarmde binnenzwembad, een waar genot, zowel door zijn elegantie, zijn moderne architectonische en praktische stijl, als door de verschillende diensten die speciaal ontworpen zijn om uw leven aangenamer te maken.
Het is verdeeld over een zwembad, een spa gewijd aan plezier, een peuterbad met de favoriete spelletjes van uw kinderen en een buitenterras gericht naar het zuiden.

Zwembad
Binnen- en
buitenzwembaden verwarmd
De zee
Camping dicht bij het strand
Virtueel bezoek
Newsletter

En renseignant votre adresse email, vous acceptez de recevoir régulièrement des informations sur notre établissement par courrier électronique et vous prenez connaissance de notre politique de confidentialité pour connaître et exercer vos droits, notamment de retrait de votre consentement à l'utilisation des données collectées par ce formulaire.

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Veuillez confirmer que vous n'êtes pas un automate en recopiant les caractères présents sur l'image.
Om al ons nieuws te ontvangen, schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief