Speciale aanbiedingen camping Vendee

Annuleringsverzekering MET coronadekking

Publié le : 17/06/2022

Boek uw zomer- of voorjaarsvakantie met een gerust hart op Camping Domaine des Salins in Vendee dankzij de reisannulerings /onderbrekingsverzekering van de camping INCLUSIEF coronadekking.
Heel eenvoudig: sluit een reisannulerings/onderbrekingsverzekering af (3,5% van de verblijfskosten) en profiteer van de normale annuleringsverzekering (overlijden, ziekte, ongeluk, autoproblemen, probleem gedurende het verblijf etc.) met uitkering van de gestorte bedragen OOK indien u niet kunt komen of van uw verblijf kunt genieten in verband met covid-19.


Annuleringsvoorwaarden met dekking (voor alle deelnemers): coronabesmetting, quarantaine na positieve coronatest, contactpersoon met verplichte quarantaine.
Voorwaarden voor ondersteuning ter plaatse met dekkingen (voor alle deelnemers): overnachtingskosten in geval van quarantaine, medische repatriëring, online-consult.
Tijdens het boeken wordt de verzekering automatisch aangeboden door onze camping bij Saint Jean de Monts.
Sluit zeker dit jaar de reisannulerings/onderbrekingsverzekering af i.v.m. uw voorjaars- of zomervakantie op camping Domaine des Salins in Saint Hilaire de Riez.
Ander geval: als u niet kunt komen als gevolg van overheidsbeslissingen als lock-down, reisverbod of een grenssluiting, wat dan?
Camping Domaine des Salins betaalt dan de betaalde bedragen terug, na aftrek van de annuleringskosten.

Doen maar?Réservation au camping Domaine des Salins