Kampeerplaatsen in de Vendée

Vrienden kampeerders, welkom op Camping Domaine des Salins in Saint Hilaire de Riez. Hier vinden jullie een camping die houdt van kampeerders... reken maar! Met onze 35 afgebakende en schaduwrijke standplaatsen verwelkomen we u met het beste van de camping: gezelligheid, comfort, respect en een goed humeur!

Gezelligheid want al onze standplaatsen bevinden zich in eenzelfde gebied. U bevindt zich niet te midden van de stacaravans! U krijgt dus de tijd om mooie ontmoetingen te maken en uw leven als kampeerder volop te vieren.
Comfort dankzij de grootte van onze standplaatsen: van 85 tot 105 m². U zult het nieuw benauwd krijgen op onze percelen met gras en bomen. Comfort, ook dankzij de bouw van een nieuw sanitair blok met alle nieuwste snufjes: ruime douchecabines, familiecabines, een babykamer, een handige wasserij.

Respect, het zijn in de eerste plaats onze vaste klanten die ons deze grote troef bieden! De vreugde van het leven, het delen, al het geluk van de kampeerder maar met recept voor ieders rust, dat ligt ons nauw aan het hart.
Nu is de keuze aan u! De caravan? Camper? Tent?
Aan u de keuze!