Staanplaatsen camping Saint-Hilaire-de-Riez

Hartelijk welkom, beste kampeerders, op Domaine des Salins, onze 4-sterren camping in Saint Hilaire de Riez. Op onze camping in Vendée vind je zeker een goed plekje op doorreis naar je vakantiebestemming of voor een langer verblijf. We verwelkomen je graag op één van onze dertig afgebakende halfschaduw staanplaatsen en bieden het beste van kamperen in de buitenlucht: gezelligheid, comfort, respect en een goed humeur!

Comfortabele staanplaatsen dichtbij de voorzieningen

Gezelligheid, want al onze staanplaatsen staan in dezelfde buurt. Zo heeft u alle tijd om nieuwe mensen te ontmoeten en ten volle te genieten van het leven op de camping. Al onze ruime staanplaatsen met een oppervlak van 90 tot 105 m² hebben elektriciteit (optioneel) en er is altijd een watertappunt in de buurt. Het zijn fijne percelen met gras en bomen. Comfortabel is ook het nieuwe sanitair van hoogwaardige kwaliteit: ruime douchecabines, gezinscabines, een babyruimte, een goede wasgelegenheid (aparte bakken voor wassen en afwassen, 3 wasmachines en 2 droogmachines).

Een geslaagde vakantie in alle rust

We treffen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen zodat u met een gerust hart vakantie kunt vieren!
Wij garanderen u schoon sanitair en schone gemeenschappelijke ruimtes, ons personeel heeft aandacht voor elk detail. Aan de ingang van het sanitair vindt u handgel (hydroalcoholisch), zeep, papier en ontsmettingsmiddel. Voor een 100% geslaagde kampeervakantie!
Respect, dat zijn vooral onze terugkerende gasten, die ons dit grote voordeel geven! ‘Joie de vivre’, samen delen, kamperen met plezier, maar rekening houden met de nachtrust van iedereen, daar hechten we veel waarde aan.


U kunt zelf uw aankomstdag kiezen van april tot september!
Zegt u het maar : Liever een caravan , een camper of een tent ?
Aankomst vanaf 14.30 uur.
Vertrek tot 12.00 uur.

Voor nadere informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier.