Verhuur van stacaravans en chalets in Saint-Hilaire-de-Riez in Vendee

Uw vakantie is waardevol, kies daarom een passende stacaravan of chalet.

Bij Domaine des Salins, 4-sterren camping in Saint Hilaire de Riez bieden wij graag zo veel mogelijk comfort tijdens uw vakantie in Vendee! Daarom bieden wij u hoogwaardige vakantieaccommodatie, modern, praktisch ingericht en voor de beste prijs in onze camping niet ver van Saint-Jean-de-Monts. Kiest u maar! Als u twee of drie slaapkamers nodig heeft, kunt u denken aan een nieuwe stacaravan van 24 m² uit 2020, een nieuwe of zeer recente van 27 m², een zeer goed uitgeruste 30 m², onze speciale stacaravan voor gehandicapten of één van onze grote stacaravans van 31 m² met drie mooie slaapkamers. De houten chaletten van topkwaliteit met een oppervlak van 33 m² en 3 slaapkamers zijn zeer gewild bij liefhebbers van iets meer ruimte.

NIEUW: wij verhuren een stacaravan die toegankelijk is voor personen met een beperking, (PMR genaamd). Bekijk hier dit nieuwe model stacaravan!

Boek met een gerust gevoel en sluit een annuleringsverzekering af met coronadekking!

Buiten heeft u slechts één heerlijke optie: het overdekte terras bij uw accommodatie! Hier is het ontspannen, lachen en gezellig samen zijn, tussen de ligstoel en de tuinset. Volg onze tips, wij adviseren u graag bij het vinden van een passende accommodatie.

Onze diverse verhuuraccommodaties zijn altijd nieuw of zeer recent en staan op een afstand van elkaar. We kiezen altijd voor de beste ligging. Op Camping Domaine des Salins in Saint-Hiliare-de-Riez kunt u al vanaf één nacht boeken in april, mei, juni en september en vanaf één week in juli en augustus.

Tip: laat ons direct bij boeking weten welke ligging uw voorkeur heeft! In de schaduw, in de zon, dicht bij de activiteiten of ver van het zwembad, we doen ons best om u helemaal tevreden te stellen.

Voor nadere informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier.